Cordyceps Militaris Sinensis „NAŠE VINO“ Mob.: 091 525 7061 Klaudio
Cordyceps je ime gljive, koja potječe iz Tibetanskih planina, a od davnine se koristi u procesima fermentacije u organizmu, gdje djeluje okrepljujuće i zaštitno. Dosadašnja istraživanja utvrdila su:
-dovod kisika u stanice je iznad 15 puta od normalnog, što stvara izvanredne uvjete za funkcioniranje svih organa u tijelu, te time angažira zdrave stanice da obavljaju svoju funkciju samoobrane u tijelu,
- na taj način FERMENAT djeluje ozdravljujuće, okrepljujuće i zaštitno.
FERMENAT je tekućina koju se dobiva procesom zrijanja Cordycepsa, u kojem procesu gljiva crpi hranu iz medednog rastvora u destiliranoj vodi, sa dodacima njezine prirodne hrane. To su obično razne biljke iz njezinog ambijenta u kojem može živjeti (hrastovo lišće, a može se kombinirati i sa drugim lišćem). Daljnja istraživanja mogućih djelovanja pokazati će zasigurno svoje odlične rezultate.
Uzimanje i djelovanje FERMENTA
FERMENAT je sigurno neškodljiv i ne izaziva nikakve alergije. Pošto FERMENAT djeluje u sistemu prehrane djelujući na razgradnju svih vrsta šećera, koji su prisutani sastojci svakog prehrambenog artikla, osobe koje su pod pretjeranim utjecajem glijivičnog nesklada u njihovom organizmu, teže će piti dostavljeni FERMENAT, ZATO JE POTREBNO DA GA RAZRIJEDE VODOM, DO SVOJE PITKOSTI.
Pošto FERMENAT nastaje fermentacijom, slično kao što se fermentacijom GROŽĐA dobiva vino, kao alkoholno piće, možemo naš FERMENAT nazivati i vinom. Razlika je u tome što se prilikom fermentacije sadržaj štiti od pristupa VINSKE MUŠICE, te tako ne dolazi do ALKOHOLNE FERMENTACIJE, već se ista tekućina, nakon 7 dana pretvara u MOŠT, koji je vrlo pitak, a potom u daljnjim tjednima u OCAT. Svi stupnjevi fermentacije su pitki, a ukoliko su previše octeni, jednostavno ih razrijedimo vodom.
Već nakon 3 do 4 dana FERMENAT će početi djelovati i osjetiti ćemo promjene koje će se očitavati na slijedećim reakcijama našeg organizma:
-potreba za čišćenjem crijeva („kakanje“), time mikrotijela Cordycepsa otvaraju sebi put na SVOJ DALJNJI PUT „POPRAVLJANJA ORGANIZMA“,
- u organima, koji su kontaminirani bolesnim stanicama, osjetiti će se reakcija. Ne u nekoj značajnoj boli, već u „košmaru“, kao znak da je borba započela, jer područje dobiva VELIKE KOLIČINE KISIKA i odstranjuje ili ispravlja boležljive stanice, a zdrave stanice bujaju u svojoj snazi,
- nakon 2 i više tjedana osjetiti ćete FIZIČKI BOLJITAK, a na PSIHI ćete OSJETITI STALOŽENOST.
Što je ŽARIŠTE OBOLJELIH STANICA dublje ili dalje, to će se tako i ISPRAVLJATI.
FERMENAT ćemo zvati „NAŠE VINO“ (a tako bi ga mogli i svi dalje zvati) isporučujem besplatno u boci od 1,5 lit. koja bi količina biti dovoljna za jednotjednu konzumaciju i preporučam da to i činite u količini od 2 dl prije spavanja. Razrijeđeno sa vodom, možete dnevno piti i veće količine, kada ste žedni. U kasnijim fazama konzumacije, može se piti umjesto bilokoje druge tekućine.
NAJVAŽNIJE JE DA N E S M I J E T E KONZUMIRATI BILOKAKOVU HRANU ILI PIĆE KOJE ZNATE DA BI MOGLO SADRŽAVATI KONZERVANSE: paštete, salame, mlijeko (jogurt DA), vino, pivo
Konzervansi u hrani su, to i sami saznajte, kemikalije, koje uništavaju sistem gljivičnog ustroja u organizmu, što jednostavno REŽE prirodnu razgradnju hrane u našim crijevima, a time i USKRAĆUJE ORGANIZAM OD PRIRODNIH SASTOJAKA koji se nalaze u hrani.
IZVAŽITE SE, IZMJERITE SI TLAK I ZAPISUJTE REAKCIJE U VAŠEM TIJELU. Tako ćemo imati evidenciju o vašem iskustvu, kako bismo lakše širili spoznaju o efikasnosti „NAŠEG VINA“.

Views: 174

Replies to This Discussion

I have started a discussion posting the Wine Invigo text in Croatian language giving it a title Wine invigo. The word invigo stands as in dictionary, to give power. The text can be translated with translator, as I did not take time to translate it in English as there are words and expressions I should consult with some one being english speaking and of wine production knowledge, and if of how in Armenia produce wine. 

Thank's for understanding the reason I offered.

RSS

"Destroying the New World Order"

THANK YOU FOR SUPPORTING THE SITE!

mobile page

12160.info/m

12160 Administrators

 

TOP CONTENT THIS WEEK

Latest Activity

Doc Vega posted blog posts
3 hours ago
cheeki kea commented on luggnutz's video
Thumbnail

Trudeau Liberals Caused Canadian Pandemic

"He's one prick of a prat he is. If you're from Canada you know what to expect from him…"
5 hours ago
luggnutz posted a status
"Got it out. Have your baby now...sad fallen things."
5 hours ago
luggnutz posted videos
5 hours ago
luggnutz posted photos
7 hours ago
luggnutz commented on luggnutz's status
"I'm trying to post a blog. Constantly getting blocked."
7 hours ago
luggnutz posted a status
"Mods, any reason why blogs are not uploading? It's not letting me post."
7 hours ago
luggnutz favorited luggnutz's video
7 hours ago
Dr. Frederick Meekins and Less Prone are now friends
7 hours ago
Dr. Frederick Meekins posted blog posts
7 hours ago
luggnutz posted a status
"Trudeau kares...to death! https://youtu.be/kGFxEHmf3Bg"
7 hours ago
luggnutz posted a status
"A young female 'ginger' walks by making cicada sounds in to her iphone. No abla. Locust Biden got me 'in check'. Pitiful yet hilarious."
7 hours ago
Bob Renner favorited Don Mashak's discussion PROGRESSIVE ELITES SAY US MASSES ARE TOO STUPID TO GOVERN THEMSELVES & LAS ELITAS PROGRESIVAS DICEN QUE LAS MASAS SON DEMASIADO ESTÚPIDAS PARA GOBERNARSE POR SÍ MISMAS & 进步精英说我们的群众太愚蠢了, 不能自己治理
9 hours ago
Bob Renner posted photos
9 hours ago
Tim Brown posted blog posts
14 hours ago
Tim Brown favorited Chris of the family Masters's blog post How globalists convinced BILLIONS of people to exterminate themselves
16 hours ago
luggnutz posted a status
"They 'read' everything but can't read what time it is. 'Reading' is more than just words in a book. What you're doing, do more quickly!"
19 hours ago
luggnutz posted a status
"Got you gnats across the street up late too I see. Pitiful. Bet the maggots under the skin writhing is not too comfortable either.Come."
19 hours ago
luggnutz posted a status
"So Jar Head/Ronald McTrumpet/Locust Biden are blocking and hacking the i.p. and I'm still getting through. Get thee behind me satan!"
19 hours ago
MAC posted a discussion
yesterday

© 2021   Created by truth.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service

content and site copyright 12160.info 2007-2019 - all rights reserved. unless otherwise noted